Facebook E-mail

Nieuw!!  

MICRO NEEDLING!!

Verbeter uw huid op gecontroleerde wijze met de Micro Needling Therapy. Deze doeltreffende behandeling richt zich op huidproblemen zoals littekens, rimpelvorming en pigmentvlekken.

Met micro needling maken we miniscule kanaaltjes in de opperhuid door middel van kleine, verticaal trillende micro naaldjes. Dit brengt natuurlijke processen in de huid op gang. Zo wordt de dermis gestimuleerd tot aanmaak van collageen en de natuurlijke vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd.

Micro needling zorgt voor een betere opname van werkstoffen in de huid.                                                                 Het is een veilige, effectieve en nagegenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact.

Micro needling is in te zetten bij:

* Verminderen en verfijnen van rimpelvorming op gezicht, hals en decolleté.

* Verminderen of zelfs verwijderen van pigmentvlekken (afhankelijk van het soort pigment en hoe dit is                  ontstaan)

* Verbeteren en verfijnen van de huidstructuur (bijvoorbeeld bij acne littekens)

* Uw huid zal er zichtbaar jonger en frisser uit gaan zien.

 

Nieuwsgierig geworden wat de Micro needling voor uw huid kan doen?!  Maak dan nu een afspraak voor de Micro needling behandeling, deze intensieve behandeling van +/- 45 min. kost  € 67,50

 

 

 

 

 

                                                                          

                                                                                                             

                                                                                                               

 

 

Facebook E-mail
    Afspraak maken: 06-12351361