Noûs gepersonaliseerde huidverbeterende behandeling

Uw huid en de contouren van uw gelaat verbeteren maar dan zonder naalden, injectables of fillers? Dan is de Noûs behandeling iets voor u. Deze behandeling staat in het teken van uw huid en wat u graag verbeterd wilt zien aan uw huid en de contouren van uw gezicht. Een gepersonaliseerde behandeling omdat tenslotte geen huid of gezicht hetzelfde is. Voor we gaan starten met een behandeling vind er eerst een korte intake plaats. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag. De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken.

Natural Face Lifting

Een holistische techniek die in één behandeling 6 weefsels aanpakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel. Deze techniek is met name geschikt voor het bestrijden van rimpelvorming rondom de ogen en wangen, het liften van de kaaklijn en de onderkin.
 

Tone Booster

Een intensieve techniek die gericht is op het spierweefsel in het gezicht. Deze techniek is met name geschikt op zones die lifting nodig hebben: de boven oogleden, de neuslippenplooi, de kaaklijn en de onderkin. Verzwakking van het spierweefsel maakt dat de huid mee zakt. Door de spiertonus te verhogen krijgt deze weer meer spankracht en lift dat ook de huid op.

Collagen Booster

Een intensieve techniek gericht op het bindweefsel in het gelaat, de hals en het decolleté. Deze techniek is met name geschikt om rimpels te bestrijden.
 

Sculpting

Dit zijn oefeningen welke u thuis kunt doen, ter ondersteuning en behoud van uw behandelingen in de salon. Wanneer u kiest voor een kuur van 5 of 10 behandelingen dan krijgt u bij iedere behandeling een oefening voor thuis.
Behandeling ± 45 min| 55,00
Behandeling ± 60 min| 75,00
Kuur 5 behandelingen 395,00 (incl. serum 30 ml en 5 sculpting oefeningen)
Kuur 10 behandelingen 795,00 (incl. serum 30 ml en 10 sculpting oefeningen)