Foodlab

Foodlab: Het enige voedingsprogramma voor een mooie & gezonde huid!

Foodlab is geen dieet, maar wat dan wel? je krijgt van mij advies voor een zo gevarieerd en gezond mogelijk voedinsgpatroon, ga je hier mee aan de slag dan zal je merken dat jij je veel beter en energieker gaat voelen! Ook niet onbelangrijk je huid zal hier ook zeker baat bij hebben en er stralender uit gaan zien!

Heb je een specifiek huidprobleem? of erger je eraan dat je nu toch gaat zien dat je huid verouderd of heb je gewoon een hele droge of vochtarme huid etc.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, plan dan een afspraak in voor een Quick Course van 15 minuten. Tijdens dit consult gaan we kijken naar welke voedingsmiddelen goed voor je zijn en welke je beter kunt laten staan. Daarbij ontvang je ook een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op jouw huidtype. Op die manier kan je zelf aan de slag. Heb je meer begeleiding nodig dan kan je ook gaan voor de Special Course, dan ontvang je een uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken met persoonlijk voedingsadvies, een voedingspaspoort en lifestyletips. Allemaal afgestemd op jouw huidtype en -wensen.
 
48bf9050-77b6-48ca-a9ac-f8cb8a544450
 
2549e02a-1ec8-4723-8371-c285798bf827